Защо е важно да подменим матрака навреме

Ако се събуждате уморени и в лошо настроение, затова може да има една конкретна причина. Матракът е остарял и трябва незабавно да бъде сменен с нов. Тази задача е важно да бъде изпълнена време, защото ако я отложите, рискувате да си създадете редица здравословни проблеми. Могат да се появят болки в гърба и кръста, схващания и други неприятни последици. Мебели Венус ви предлагат богат избор от нови модели, които са направени по последна технология и ви гарантират пълен релакс по време на сън.

Лесно ли е да открием подходящ нов матрак

Моделите, които ще срещнете в търговската мрежа са изключително разнообразни като изработка, затова е важно да знаете точно какво да очаквате от този артикул. Специалистите ще ви посъветват да се съобразите с личните си усещания за комфорт и мекота, на базата на които ще изберете твърд, полутвърд или мек матрак. Предлагат се еднолицеви и двулицеви варианти, като първите са по-евтини и с включена подматрачна рамка.

Двулицевите от друга страна имат изключително дълъг експлоатационен живот, могат да бъдат завъртани в различна позиция, за да се износват равномерно и бавно. Ако не сте сигурни в каква поза спите през нощта е най-добре да инвестирате в средно твърд матрак, който ще ви осигури нужната опора и мекота. Онлайн магазин Венус е приготвил за вас следния модел. Двулицев матрак MAGNIFLEX Riviera by Pierre Cardin:

матрак

  • „Magniflex Riviera by Pierre Cardin“- двулицев, изработен с неповторим стил;
  • характеризира се с отлични ортопедични свойства;
  • добавеният допълнителен слой от мемори пяна (Memory Foam), осигурява на тялото правилна и равномерна опора и по този начин гарантира за неговата оптимална почивка;
  • в основата му влиза високоеластична „дишаща“ пяна (Elioform Soft). От едната страна предлага мекота и комфорт, благодарение на мемори пяната  в текстила, а от другата дишащи хипоалергенни влакна за перфектна опора на тялото;
  • матракът се предлага в стандартни размери на склад, но може да  бъде изработен и в други.

Покупката на толкова луксозна и качествено изработена вещ и добра инвестиция в бъдещето.

Причини да поръчаме от интернет магазин

Напоследък се опитваме да спестим време, и точно затова купуваме много неща през онлайн магазините. Търговците предлагат огромен асортимент от възможности, които могат да бъдат разгледани бързо и лесно през мобилното устройство или компютъра. Няма защо да се съобразяваме с работно време и ден от седмицата, тъй като сайтът е на наше разположение 24 часа. Не бива да пропускаме и редовните намаления, които са напълно реални и чрез тях лесно ще се сдобием с по-луксозен матрак на достъпна цена. Не се колебайте да поръчате от интернет магазин, тъй като доставката ще бъде при вас в най-кратък срок и то с транспорт от търговеца.