С какво масичката за кафе е значима за интериора на дневната?

Хората особено много държат на обстановката, която биха създали в дневната, защото това е най-важната стая във всеки един дом. Тук се събира цялото семейство, посрещате и гостите си, затова мебелировката трябва да бъде удобна, функционална и разбира се с красив естетичен дизайн. Помислете как една красива и качествена маса за хол Венус.бг ще промени атмосферата и ще създаде редица допълнителни удобства. Моделите са разнообразни и качествено изработени, което ги прави перфектна инвестиция, ако желаете да внесете промяна в дневната зона.

Задължително ли е да притежаваме холна маса?

Напоследък много хора смятат, че това е излишен елемент и не желаят да разполагат с маса в холната зона. Според специалистите обаче, липсата ѝ е сериозна грешка, тъй като тази функционална мебел има доста важна и съществена роля за визията на помещението. Явява се обединяващ елемент между секцията и дивана и благодарение на нея стаята изглежда завършена и естетична. Холната маса има още и декоративна функция, която е доста сериозна и си личи по начина на изработка, който днес забелязвате в този вид мебели.

Те могат да бъдат в най-различна форма с декоративни елементи направени от разнообразни и качествени материали. По този начин лесно ще намерите дизайн, който отговаря на вашия вкус и ще се съчетава с дивана и секцията, за да изглежда всичко като един перфектно завършен комплект. В каталога на Венус има много разнообразни предложения като днес насочваме вниманието ви към следния модел. Холна маса RELAX – Бял:

холна маса
  • „Relax“ е холна маса с оригинален дизайн, която ще внесе стил в интериора;
  • плот със заоблени форми, една част със стъкло, през което се вижда вътрешността;
  • в единия край с масивна стъпаловидна база в другият с фини крака от бук масив;
  • изработена от МДФ.

Мебел, с изключително нестандартна визия, която наподобява произведение на изкуството. Изработена е изключително качествено от най-добрите и устойчиви материали в момента. Ако домът ви е обзаведен в модерен стил това е елементът, който ще се впише перфектно в обстановката.

Как да изберем най-подходящия модел за нас?

Ако сте решили да направите подобна покупка ви съветваме да обърнете внимание на следните детайли. Съобразете холната маса с размера на стаята, в която ще бъде разположена. Тя не трябва да заема прекалено много място, за да имате възможност да преминавате спокойно през стаята. Новата мебел трябва да е съобразена с формата и височината на дивана, защото ще се помещава точно пред него. Търсете модел, който е в същия стил като вашето обзавеждане и ще го допълни красиво и стилно.