Колко е важно да имаме удобни и комфортни кухненски столове?

Мебелите, които избираме за интериора на жилището ни трябва да бъдат добре конструирани и изработени от здрави и надеждни материали. Когато ви предстои да обзавеждате трапезарията, едно от нещата, които трябва задължително да изберете са качествени столове за кухня. Те до голяма степен са по-важни от масата, тъй като точно на тях се настанявате, за да се храните. Ролята им е както практична, така и естетическа, затова трябва да откриете правилните модели и да се уверите в тяхното високо качество. Перфектни предложения ви очакват в сайта на Venus.bg. Търговецът се е постарал да ви предложи широка гама от модели и дизайни, с които да направите дома си още по-уютен.

По какви критерии да изберем нови кухненски столове?

Един от най-главните фактори си остава размера на помещението. Важно е когато сте седнали около масата, да има необходимото пространство за преминаване наоколо и облегалките да не се докосват до стената или други мебели.

Не правете компромис с този критерий, тъй като удобството трябва да е на първо място. След това се опитайте да откриете модел, който се синхронизира с трапезната маса и я допълва визуално. Столовете трябва да бъдат с подходящата височина и размер, за да се подредят красиво около нея. Може да заложите на иновативните модели тапицирани изцяло с подлакътници и красиви цветове или да бъдете традиционалисти и да се доверите на висококачествените дървени стандартни модели.

Съобразете се с интериора, който желаете да постигнете в кухнята. От магазин Venus.bg предлагат на вниманието ви следния модел. Тапициран кухненски стол KENT (без подлакътници) бежов / масив – бук:

  • KENT – класически стол, подходящо допълнение към обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • кухненският стол разполага с удобна седалка и облегалка, тапицирани с качествена дамаска;
  • изработен е със стабилни крака от масив и е част от модулна система за обзавеждане дневна и трапезария, серия „KENT“.

Мебелите изработени от масивна дървесина винаги се отличават с високо качество и здравина. Те придават уют и топлина на помещението и създават перфектната семейна обстановка.

Защо класическите модели кухненски столове са толкова предпочитани?

Много потребителите споделят, че предпочитат в трапезарията да разположат добре познатите класически модели. Те им изглеждат стилни и елегантни, благодарение на качествената си изработка и на естествените материали, от които са направени. В повечето случаи и масата за която търсите мебели за сядане също е такава, затова лесно ще ги съчетаете. Инвестирайте в качествени мебели, които ще използвате години наред без никакъв проблем и ще ви създадат приятна атмосфера.