Защо всеки трябва да има в дома си разтегателен диван

Мебелите „2 в 1“ са винаги за предпочитане. И не само от гледната точка на спестените пари, ами и поради факта, че с тяхна помощ ще успеем да си спестим доста място, също както и много време в избора на мебели поотделно… За подобен вид интериорни решения могат да се дадат редица примери, всеки един от които доказващ ефективността на мебелите с широко приложение: двуетажни легла, разтегателни дивани, портативни бюра и др.

Всички тези варианти са чудесен начин да обзаведем дори и малкото на площ жилище възможно най-практично, без да се лишаваме от каквото и да било. Помислете за идеята да имате всичко в интериорен план, спестявайки си и ценно пространство!

Разтегателните дивани – кога са удачни и кога не

Всекидневна, Диван, Стол, Маса, Интериор-Всекидневна
диван

Истината е, че няма такъв момент, в който разтегателният диван да не е уместен. Дори и малките на площ жилища се „нуждаят“ от подобен вид мебел, просто защото тя е доказано много практична, като лесно би могла да се превърне от място за сядане в място за сън! Колкото до дневната, като част от дома ни, в нея задължително трябва да присъства диван – разтегателен или не.

В магазин Венус ще попаднете на разнообразни модели Разтегателен диван с лежанка, всеки един от които с високо качество и съвременна визия. Не се лишавайте от шанса да обзаведете хола си по модерен и дори нестандартен начин, радвайки се и на безспорна практичност, която ще оправдае всеки един вложен от Вас лев!

Предимствата на диваните с лежанка

За какво си мечтае всеки един от нас, когато се прибере изморен от работа у дома? Много е просто – топъл душ, вкусна храна и приятни моменти със семейството… Но нека не забравяме и миговете на усамотение, които са също много важни, за да „презаредим батериите“ успешно! Понякога имаме силна нужда да останем за малко насаме със себе си, като обикновено това се случва в хола на дивана. Любимият ни диван!

Предимствата от това да притежаваме разтегателен диван с лежанка са доста:

  • Комфорт в големи дози;
  • Висока естетика и усещане за съвременен дом;
  • Практичност и възможност както само да седим, така и да поспиваме на дивана;
  • Свобода да каним гости и да ги настаняваме за през нощта.

Трябват ли Ви още доказателства за това, че е супер идея да си купите разтегателен диван с лежанка? Навярно не!