Най-добри цени за смяна на водомери – изгодни оферти от ВиК Хелп

Причините да потърсите във виртуалното пространство цени, на които се подменят водомери е напълно оправдано, ако е настъпил необратим момент, в който да вземете важно решение спрямо измервателния уред. Нито едно домакинство не може да използва вода за битови нужди (независимо дали е студена или топла) без животоспасяващия ресурс да преминава през водомера. Водомерите са необходимост, която се монтира на входа на всяка водопроводна инсталация и с негова помощ можем спокойно да ползваме водата и съобразно това да се начисляват коректни сметки. Както при всяка друга услуга и тук за подмяната на водомера се налага да заплатим съответната цена. Кака да наемем специалист, колко ще ни струва и на кого да се доверим за компетентно подменяне на водомери на добри цени? Все важни въпроси, чиито отговори ще откриете в днешната ни публикация.

Важните моменти

За да бъде обект на подмяна водомера е важно да се знае, че трябва да е възникнала ситуация, която да изисква неговия демонтаж и съответно монтаж на нов. А основните причини за аргументирана смяна на стариря водомер маже да бъде:

нов водомер
  • Плащате твърде високи сметки при положение, че не сте увеличили обичайното потребление на вода. Водомера е дефектирал и отчита твърде много потребено количество вода или пък месечните показания са с нулеви стойности. И в двата случая е важно да се уведоми инкасатора и да се предприемат съответните мерки и действия;
  • Морална остарялост. Дори и да работи коректно в даден момент от периода на експлоатирането си водомера се нуждае от подмяна. Причините за това се крият в потенциалните проблеми, които могат да се проявят. Дружествата доставчици на вода имат фиксиран период на експлоатация между 10 и 15 години след изтичането на, който задължително се преписва задължителна подмяна на водомерите.

Ето, че ангажимента на домакинствата спрямо поддръжката на ВиК системата включва и следене за повреди и други промени във водомерите, които могат да се приемат като повод за тяхната смяна. Как? Кой? На каква цена ще извърши услугата? Отговорите предстоят!

Колко ще ни струва услугата

Няма как да разчитате на дефектен и морално остарял водомер да отчете коректното потребление на водата на домакинството ви. Когато настъпи момента за наемане на екип това, което е важно да знаете е:

  • Задължително екипа да бъде с опит и валиден лиценз;
  • Предварително да договорите цената на услугата;
  • Задължително да изискате гаранции за труда и разбира се новия водомер.

Услугата по подмяната на водомерите  е строго специфична, тъй като само лицензирани представители на водопроводните дружества имат право да извършват такива регламентирани услуги обикновено наличието на лиценз означава, че ангажимента по узаконяването на новия водомер е изцяло в ръцете на специалистите, а домакинствата просто трябва да заплатят съответната цена за това.

Не случайно определяме като добри цените на услугата „смяна на водомер“. Причините за това се крият главно в това, че тарифите на повечето фирми са фиксирани  и те варират между 35 и 45 лева в зависимост о естеството и спецификата на самия водомер. Практиката показва, че използването на професионален екип пести време, неудобства, ангажираност и наистина си струва човек да прати добра цена за такъв вид дейност.

Безспорно е необходимост да се разчита на водомер, който коректно да подава показания за изразходваното количество вода. Дори при най-минимални съмнения в достоверността им ви препоръчваме да се обърнете към ВиК Хелп. Фирмата е професионално ориентирана и лицензирана да провежда демонтажни и монтажни работи, свързани с водомерите, а цените на услугите са достъпни и изгодни. Доверете се на опита, компетентността и професионализма, защото Вик Хелп работят бързо, с гаранция, прецизно и на добри цени. А действително това са основни показатели, които са причина за многобройните им доволни клиенти.