Хороскоп за 7 ноември

1467260630-horoskop
Седмицата започва ужасно за представителите на 5 зодиакални знака. Всъщност звездите вещаят напрегнат ден и трудности за всички. Положението няма да е зветя и рози най вече за ето тези зодии.

Овен
Днес може да усетите, че натискът нараства и нещо от миналото ви ви тегли назад. Това ще ви накара да се оглеждате на мечти и надежди, на които е съдено да се сбъднат, но на един по-късен етап.

Телец
Този ден ще бъде един от запомнящите се в живота ви. Преживяното ще е ценно за вас ден, защото ще се случи пренареждане във вътрешното ви отношение към важна за вас тема.

Близнаци
Началото на седмицата ще бъде белязана от необходимостта от промени. Още в понеделник събития или конфликти в обкръжението ви ще ви накарат да преосмислите основните си нагласи и дори да промените някои от навиците си.

Рак
През тази седмица най-важното, което трябва да правите е да наблюдавате. Най-вече в понеделник се въздържайте от това да правите предложения за нови начинания и проява на инициатива. Пазете мнението за себе си.

Лъв
Студенината на ноември ще ви се отрази на настроението ви. Понеделник ще започне с напрежение, но кой ли понеделник не започва така. Важното е да запазите баланс. Ако имате талисман го вземете със себе си.

Дева
Още през първия ден на новата седмица ви предстои важна среща или разговор с вас самите, за да може по-добре да си изясните картината на моментното състояние. Преценете добре ценностите и чувствата, които вече не може да потискате в себе си.

Везни
Тази седмица няма да ви остави са скучаете. В понеделник може да усетите особено силна потребност от активност, движение и промени. Не се спирайте в това си желание дори ако ви се наложи да работите през нощта.

Скорпион
През тази седмица ще ви е трудно да намерите точно място за вас. Още в понеделник ще усетите дискомфорта от факта, че се чувствате ограничени от рамките на текущите събития. За съжаление ще трябва да изчакате момента да отмине.

Стрелец
Тази седмица едва ли ще ви остави да заспивате рано и спокойно. Още от първите часове на понеделник ще стане ясно, че това ще е един сложен ден. Ако е възможно вземете си почивка или отложете срещи, свързани с подписването на документи.

Козирог
Тази седмица няма да е изпъстрена с цветя и рози, но поне ще има яснота на хоризонта. Понеделник, както е напълно нормално няма да е най-веселият ви ден, но може да се спасите от унищожителните мисли като се потопите в работа и не излизате от там възможност най-дълго време.

Водолей
Седмицата ще бъде белязана от събитията в професионалния ви живот. Бъдете подготвени за някои проблеми в понеделник. На помощ ще ви дойде дипломатичността и умението ви да премълчавате критиката.

Риби
Тази седмица ще е много важна глътка въздух за вас. Още в понеделник ви очакват доста предизвикателства. не се страхувайте да се изправите очи в очи с тях. По-скоро те ще отстъпят пред силата ви.

 

Comments are closed.