Хороскоп за октомври

1475160215-shutterstock-327373274

Снимка: Shutterstock

 

 

Октомври ще се окаже много приятен за раците и доста балансиран за телците. Вижте какво ви очаква:

Овен
Октомври ще посрещне Овните с много активност в служебно отношение.

От вас ще се иска само малко повече напористост, за да постигнете целите си. Не се колебайте да рискувате и да поемате повече отговорности, с които да покажете, че сте достойни за мястото, към което се стремите.

В началото на периода може да попаднете в сложна ситуация.Тогава се вслушайте в интуицията си. Именно тя ще ви подскаже правилното решение. В средата на месеца се пригответе за много срещи. Ще бъдете канени на събития, в които е добре да вземете участие, за да повдигнете авторитета си, заздравите съществуващите връзки и създадете нови такива.

Ако получите предложение за нова работа обмислете добре възможността, а не се хвърляйте необмислено. Като цяло ще имате своите шансове за увеличаване на доходите си, но не бързайте да си правите сметката с неполучените още пари.

В личен план октомври ще ви даде шансове за подобряване на личния ви живот, но затова ще са необходими доста усилия от ваша страна. Свободните представители на знака може да започнат връзка. В здравословно отношение не ви очакват проблеми, но само ако бъдете въздържани в приема на алкохол. Не прекалявайте и с мазните храни.

Телец
Един балансиран октомври очаква представителите на знака Телец.

Началото на месеца може да ви се види истинско предизвикателство. Събитията сякаш ще поставят на изпитание всичко, което сте постигнали до сега, убежденията ви, принципите ви. Дошло е време на погледнете отвъд границите си.

Понякога промените ни правят по-добри и ни издигат. Така че не се плашете от тях. Някой, който е много различен от вас ще се опита да се сближите. Не бъдете толкова категорични в отказа си. Напълно възможно е това да е вашата противоположност, която ще ви обогати неимоверно.

Не се страхувайте от компромисите, които ще трябва да направите. Без жертви няма истинско щастие. Финансово ще сте стабилни и дори ще може да си позволите пътуване, което да ви разведри. Друго, на което трябва да обърнете внимание е вашето здраве.

Със застудяването на времето сте склонни да приемате повече храна като количество и като калории. Ако имате здравословни проблеми не пренебрегвайте препоръките на специалистите и се придържайте скритно към тях. Задължително намирайте време за почивка и се разхождайте поне един час дневно.

Рак
Октомври ще е месец, в който ще може да си починете, все едно е лято.

След тежкия септември ще имате възможност да възстановите силите си и най-вече вярата в доброто.
Каквото било-било. Сега продължавате напред и то много по-уверени в сравнение до сега. Оставете горчивината в миналото, няма нужда да я мъкнете напред. Тя вече не ви е нужна.

В работата не предприемайте инициативи. По-добре да свирите втора цигулка, защото сега за вас най-важното е да наблюдавате, а не да участвате. Въздържайте се и от оценки наработата на другите. Бъдете сдържани в личния ви живот и засега не предприемайте резки промени. Възможно е да имате някои не много приятни разговори с децата, но няма как да бъдат избегнати.

Ще трябва да спазите баланса между това сте с достатъчно авторитет пред тях, но и да имате доверие. Ако наскоро сте започнали връзка ще трябва да бъдете по-сдържани в емоциите и реакциите си, тъй като рискувате да отблъснете човека или поне да го уплашите. Не забравяйте, че навън вече не е лято и се обличайте според прогнозата, тъй като ви заплашват настинки, които може да прераснат в по-неприятни заболявания. Пазете нервната си система с цената на всичко. Нищо не е толкова важно, колкото здравето ви, а щом нещо или някой не действа добре на организма ви, значи не е за вас.

Близнаци
Октомври обещава много топлина и уют за представителите на знака Близнаци.

Ще бъдете обзети от чувство за домошарство, но за вас ще по-добре да излезете навън. Бъдете по-често сред хора и се опитвайте да спазвате баланса работа-дом. Времето е подходящо за повишаване на квалификацията ви.

Запишете на курсове и не жалете време и сили, за да се усъвършенствате. В личния живот ви очакват положителни промени, благодарение на вашата обаятелност. Някои от обвързаните представители на знака може дори да предизвикат ревността на партньора си. В служебно отношение ще ви трябва повече кураж, за да се решите на риск, който да ви изведе напред в развитието. В същото време не рискувайте със смяна на работното място. В здравословно отношение ще имате успехи при свалянето на излишните килограми.

Най-подходящото време за това е началото на месеца. Може да помислите да се запишете за посещения на спортни занимания.

Лъв
Успехите, които ще постигнете през този месец ще ви изпълнят с оптимизъм и ще ви подтикнат към нови решения и победи.

Все пак не предизвиквайте съдбата, като предприемате ненужни рискове. Ако имате желание за промени, постарайте се да не ги правите в тези области на живота, където всичко е наред. В началото на периода ще трябва да проявите внимание и търпение.

Не рискувайте заради някакви илюзорни успехи и много добре си направете сметката. В личния живот заложете на сигурното. Един малък флирт не означава влюбване, а дори да е така това едва ли ще продължи дълго, но може да се отрази зле на връзката ви. Средата на месеци ви очаква благополучие, както на работното ви място, така и в отношенията с близките ви хора. Като цяло този период ще бъде добър за вас, ако имате нужда да свалите няколко килограма. За целта ще трябва да съчетаете правилно хранене с активен начин на живот.

В грижите си за околните напълно може да забравите за себе си. Опитайте се да направите това преди да разклатите организма си. Започвайте деня с гимнастика и здравословна закуска. Не пропускайте приема на сезонни плодове и зеленчуци.

Дева
През октомври успехите и пораженията на Девите зависят от това, до колко вярват в силите си.

Периодът ще е сложен за вас, но вие ще можете да направите всичко, което сте замислили, ако успеете да запазите вярата си в собствените си сили и не отстъпвате дори в моменти, в които околните ще се съмняват във вашите качества и способности.

Събитията, които ще се случват сега ще окажат силно влияние не само на живота ви, но и на душевното ви равновесие. В началото на месеца ще можете да получите добри резултати във всички начинания, чиито успех ще зависи от красноречието и умението ви да общувате.

В този период не трябва да се страхувате открито да изказвате мнението си, а всички възникнали трудности трябва да решавате с помощта на конструктивен диалог с партньорите си. Средата на месеца може да донесат някои недоразумения в любовния живот. Умело решение те само ще заздравят връзката ви. Финансовото ви състояние е стабилно, но са възможни непредвидени разходи в края на периода. В здравословно отношение не пренебрегвайте белите дробове.

При поява на кашлица отидете при специалист, а не избирайте сами лекарствата си.

Везни
През този месец звездите ви съветват да бъдете по-уверени в себе си.

Трябва да изведете себе си на преден план, каквито и задължения да имате към другите, дори към децата ви. В крайна сметка те имат нужда от здрава и щастлива майка – не го забравяйте.

Самотните представители на знака е крайно време да излязат от бърлогата си и да покажат на света защо се говори, че Везните са едни от най-красивите знаци в Зодиака. Може да изпробвате търпението на избраника ви, но не прекалявайте, за да не останете без него.

Главната мисъл, от която трябва да се водите е вярата ви във вас самите и по-доброто бъдеещ, което ви очаква. На прага на зимата звездите обещават най-доброто за вас. И за секунда не се съмнявайте в себе си. Краят на месеца ще е доста активно и ще ви поднесе поредица от събития.

Лошото вече е зад гърба ви, така че действайте смело. Не подценявайте проблемите съсздравето, ако се появят в този период. Не отлагайте посещение при зъболекаря. Стрелец Един доста вълнуващ месец очаква представителите на знака.

Стрелец 
Ще прекарвате повечето време навън, ще ви завърти поредица от нови познанства и предизвикателства в работата.

Ако имате човек до себе си, обаче, нека той да бъде на преден план. Сега може би не си давате сметка колко е важен той за вас, но ако го загубите ще ви бъде много тежко. В средата на периода ще имате много нови идеи, които непременно трябва да реализирате.

Нека не ви мързи и задължително ги запишете и започнете да правите планове как точно да ги реализирате. Най-важното е да бъдете водени от разума. Не се оставяйте да си мислите, че обаянието ви ще е достатъчно, за да докажете ценността си пред останалите, особено ако става въпрос за работата.
Не се хвърляйте през глава в примамливо предложение. Именно те трябва да бъдат най-добре обмислени. Някои от вас ще затвърдят финансовите си позиции, но това е свързано с риск от прекалено големи разточителства. Не си ги позволявайте.

Здравето няма да ви подведе особено ако спазвате добър режим на хранене. Не забравяйте за физическата активност и засилване на имунитета преди предстоящата зима.

Скорпион
Октомври ще е един от запомнящите се месеци за представителите на знака Скорпион.

Очаква ви доста работа, тъй като ще имате възможността да затвърдите позициите си, както в семейството, така и в работата.

Възможно е да има много напрегнати моменти, но от вас ще се изисква пълно самообладание, с което да запазите контрол и да покажете на половинката ви и другите важни за вас хора, че наистина ги уважавате и обичате. В работата може да бъдете изправени пред нелек избор.

Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на екипната работа.

Успех ще имате и в самостоятелната дейност, но той няма да е така дълготраен. Средата наоктомври може да ви донесе някои предизвикателства. Ще трябва да се откажете за момент от амбициите си , но съвсем скоро ще бъдете компенсирани за жертвата ви.

Всичко това може да доведе до отслабване на имунната ви система, така че още от първите дни на периода вземете мерки, за да защитите организма си. Забравете за късното лягане и най-добре оставете алкохола настрана. Ако се почувствате изтощени енергийните напитки няма да ви помогнат, напротив. Заложете на повишената употреба на сезонните плодове и зеленчуци, както и топли супи.

Козирог
Месецът може да ви подхвърли някои малки неприятности, които вие да възприемете за големи и да потънете в тях до шия.

За да избегнете този вариант най-добре бъдете предпазливи и изключително отговорни към задълженията ви. Най-внимателин е добре да бъдете през първите две седмици на периода. От там нататък до края на месеца може да се каже, че ще сте късметлии.

В професионално отношение е добре да бъдете бъдат внимателни в изявленията си. Ограничете критиката и подбирайте внимателно думите си. Не пренебрегвайте съветите на хора, които не мислите, че имат достатъчно опит. Точно в техните думи може да се крие решението на важен въпрос.

Що се отнася до личния ви живот най-добре ще бъде да прекарвате повече време с вашата половинка и да споделяте с него или нея своите мисли. Това не означава да я товарите с мрачните си прогнози, а да има повече взаимност в отношенията ви. Ако сега започвате връзка се опитайте да не идеализирате партньора си и да не възлагате прекалено големи надежди на връзката преди да сте се опознали достатъчно.

Водолей
Този месец ще трябва да положите усилия и да подредите нещата в живота си.

Звездите ви съветват да обърнете повече внимание на семейството и дома ви. Има много моменти за уточняване и най-важното е да не го правите сами, а да обсъждате всичко с партньора си. Октомври ще е успешен за пътувания, които ще бъдат от голяма полза за вас. Освен това втората половина на месеца ще имате повишени способности в усвояването на информация.

В работата е най-добре да не се втурвате в преследването на нови върхове. Просто сега не е моментът. Най-добре контактувайте повече с колегите и партньорите си, за да затвърдите положението. Ако сте необвързани внимавайте, защото рискувате да попаднете в любовен триъгълник.

Това ще ви създаде наистина сериозни проблеми, от които нямате абсолютно никаква нужда. Ако вече имате половинка до себе си, ще трябва да се постараете в това да укрепите отношенията си.

Компромисите ще трябва да са от ваша страна.

В края на месеца времето ще е благоприятно за онези от вас, които имат желание да внесат ред в работата си и отношенията с околните. Вие ще се вгледате по-критично в собствения си живот все едно го гледате отстрани и ще направите необходимите корекции за подобряването му.

Риби
Най-доброто, което може да направите сега е да потърсите нови приятели и нова среда за изявите си.

Имате нужда от промени. Само не се затваряйте в себе си. Това ще ви потисне още повече. Първите дни на октомври може да ви поставят на кръстопът. Ще трябва да направите избор. Помислете преди всичко за себе си. В работата може да има някои конфликтни моменти.

Колкото и да сте прави не налагайте мнението си и не търсете сметка от другите. Най-добре направете компромис и отстъпете назад. Това ще е най-печелившата позиция за вас. Самостоятелните представители на знака ще имат много възможности за нови познанства.

Изборът ще е голям и ви очакват много срещи. Не се ограничавайте и разберете повече за евентуалните си партньори. Във финансово отношение може да имате неочакван доход, който най-добре да инвестирате разумно или да разплатите стари дългове с него. Пазете здравето си и не подценявайте хладния сезон.

 

Източник: zajenata.bg.

 

Comments are closed.