Хомосексуалист видя в осиновената си дъщеря сатаната и я би до смърт

Матю Скъли-Хиkс

 

Британският хомосексуалист Матю Скъли-Хиkс, който осиновил заедно със съпруга си Крег 18-месечното момиче Елзи, две седмици след появата на детето в семейството видя в нея „сатаната в детски облик“ и я преби до смърт. Това пише в. The Daily Mail.

31-годишният Матю, работещ като фитнес инструктор, и неговия 36-годишен партньор са сключили брак в Португалия през 2012 година. Детето е живяло в дома им от септември 2015 година, а през май 2016 година те успешно приключили процедурата по осиновяването на Елза, получавайки пълните родителски права върху детето.

Две седмици по-късно Елзи е била приета в болница с черепно-мозъчна травма. Скъли-Хикс твърдял, че детето паднало по стълбите.

Полицията обаче получила достъп до кореспонденцията на двойката, в която полицаите открили, че Скъли-Хикс се оплаквал на своя партньор, че „минава през ада“, когато е близо до детето. Той също написал, че повече не може да търпи нейния плач.

Момичето починало, след като лекарите го изключили от апаратите за командно дишане.

Експертите, направили аутопсия на Елзи, достигнали до извода, че детето продължително време е било подлагано на жесток тормоз. По тялото ѝ имало много травми, счупвания и вътрешни кръвоизливи от двете страни на мозъка.

В момента делото за убийството на детето се разглежда в Кралския съд в Кардиф.

 

 

Източник:Блиц

 

Comments are closed.