Фотографът, снимал Мис България: “В протоколите ВСИЧКИ от журито бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !“

 

 

Сагата с избора на Мис България 2017 продължава!

Социалните мрежи кипят от коментари относно физическите белези, възрастта и личните взаимоотношения на Тамара Георгиева.

След като в интервю тя сама заяви, че не е грозна и хората се обръщат след нея.

Организаторите на конкурса за красота също побързаха да защитят избора си. Ирина Папазова обясни, че единственият виновник за помията, която се лее по адрес на Тамара Георгиева е фотографът, който не я е снимал правилно.

„Снимките, които изтекоха в мрежата, са ужасни и според мен това беше направено целенасочено. Снимано е с обектив за далечни снимки, след което е приближено. Зуумнато е… ама много е зуумнато.“, възмутена е организаторката.

„Да, Тамара има специфичен нос и това не е хубавият й профил. Но никой не може да я види така, както я видяхме ние. Нарочно я изкараха в такава светлина, за да предизвикат скандал. На една от снимките и мен ме има, но съм изрязана, иначе и аз изглеждам ужасно. Всички знаем, че има снимки… и снимки!“, категорична е Папазова.

Проверка на Епицентър.бг в социалната мрежа откри публикация на личната стена на Георги Божиков, както той сам признава – един от набедените фотографи, снимали под лош ъгъл миската.

Божиков уточнява също, че позицията му по време на конкурса му е позволявала да вижда протоколите на членовете на журито. По думите му те са отбелязали като победителка друго момиче, а именно представителката на гр. Бургас.

С този коментар Божиков явно намеква за нагласен изход от надпреварата и вероятен натиск от страна на трети лица. Дали е така можем само да гадаем!

Публикуваме поста на фотографа без редакторска намеса:

Не съм си позволявал никога да коментирам такива тъпотии, но това е малко в повече ! Аз съм от “ фотографите “ които са „…снимали лошо …“ новата мис България. И за да не съм голословен прилагам снимки и на двете подгласнички, който са снимани от от същия “ фотограф “ при същите светлини условия!

П.П. всеки които ме познава знае че снимам за собствено удоволствие и никога не съм се изживявал като фотограф ( за това думата фотограф е в кавички )

уточнение:
Така се случи че бях на такова място че виждах протоколите на които миските от журито отбелязваха класирането (мислех да снимам протоколите, но прецених че е грубо,вече съжалявам, че не го направих) ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !!!. Видях и на Иво Танев протокола! Хайде сега да призовем към явно гласуване следващия път !

От представянето на Божиков личи, че е снимал множество модни изяви на известни български и чужди дизайнери и брандове, което не би трябвало да поставя професионалните му умения под въпрос.

 

Източник: Епицентър.бг

 

Comments are closed.