Tyxo.bg counter

Унгарци с общоевропейски проект срещу мигрантското нашествие (снимки)

Custodela-480x330

 

 

Унгарски националисти стартираха общоевропейски проект за противодействие на нашествието на нелегални имигранти от Азия и Африка, заливащи Европа. Целта му е информационно противодействие на проимигрантската пропаганда и координация между различните патриотични движения, борещи се срещу заплахата. Проектът е наречен „Custodela“ – латинската дума за защита.

Вчера бе обявено официалното му откриване, но основите му са положени още миналата година. На 19-и и 20-и декември 2015 г., в Ашотхалом е проведена първата среща, поставила началото на проекта, в която вземат участие националисти от различни европейски държави и дори представители от Австралия и САЩ. Целта е да се отворят очите на европейската общественост за огромната заплаха, която представлява тази инвазия.

„Остава ни само едно оръжие. Да разтърсим общественото мнение в Европа и да подтикнем хората да действат. Това е оръжието ни, чрез което да окажем натиск над онези политици в ЕС, които предадоха Европа, които целят да унищожат европейските народи. Това е шансът ни да се отървем от предателите“, се казва в официалното обръщение на създателите на „Custodela“.

Видео с цялото им послание на английски:

 

 

Източник:nreporter.info

 

Comments are closed.