Триумф! Кубрат Пулев размаза Нигерийския кошмар във врящата “Арена Армеец“ (Видео)

1480798915

Снимка: Нова тв

 

 

Големият българин Кубрат Пулев отказа след три рунда нигерийския си противник Самюел Питър, наричан Нигерийския кошмар, предаде Гонг.бг.

Това бе дебютът на голямата българска звезда на професионалния ринг в София и над 15 хил. души го подкрепяха неистово. Преди него в дебюта си на профиринга излезе брат му Тервел и тръгна по мечтан начин – с нокаут срещу Томислав Рудан от Хърватия.

 

Кубрат Пулев хвърли в екстаз препълнените трибуни на „Арена Армеец“! Българската звезда на професионалния бокс смаза Нигерийския кошмар Самюел Питър за три рунда и вече е носител на пояса на Интерконтинентален шампион на WBA.

Кобрата отказа опонента си с технически нокаут веднага след третия рунд. Нигериецът се отказа заради контузия в лакътя, но в този момент вече течеше кръв от носа и скулата му от ударите на българина.

Още от началото на мача Пулев вкарваше в целта ъперкъти и прави удари. Питър опита да отвърне на натиска на българина, но доста често пращаше удари в задната част на главата на опонента си.

Но в крайна сметка Нигерийския кошмар не се оказа от класата на Кобрата и след 9 минути на ринга от неговия щаб прекратиха двубоя. Така българинът вече е официален претендент за световната титла и трябва да бъде насрочен мач с Антъни Джошуа за пояса.
Кобрата излезе на ринга под надъхващите звуци на гайда, а в негова чест звуча и химнът на България!

1 рунд: Много силна част на Кубрат. Той пласира няколко ъперкъта в главата на Питър, но и нигериецът не се предава и се бори.

2 рунд: Кобрата нанесе няколко много тежки прави удара в челюстта на съперника си. Той му пусна и кръв, а нигериецът изглежда разколебан, въпреки че опита няколко тежки удара.

3 рунд: Самюел Питър грохна! Доста пълният нигериец едва диша след трите минути в този рунд.

4 рунд: Четвъртият рунд просто не почна, защото Самюел Питър е контузен. Той се отказа заради проблем в лакътя, а кръв течеше от носа и скулата му.

 

https://www.vbox7.com/play:28f01a1a9e

 

Comments are closed.