Трета българка изчезва на остров Крит за месец

 

 

38-годишната Антонина Зоева, която живее в град Ретимно на остров Крит е в неизвестност от 4 дни. Това съобщи „Български новини“, цитирайкипредседателя на българското дружество на острова Петър Анастасов. Той е уведомен от близките на Антонина, която е родена в град Сливен.

По думите на Анастасов нейни познати са потвърдили, че Антонина последно е забелязана в петък около 18:00 часа. „Уведомили сме българското посолство. Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона от семейството й от България, както и от нейна позната, която също е декларирала липсата й“, уточни Анастасов.

Телефоните на Антонина са изключени от петък. В понеделник късно вечерта полицията е проверила последното място на което е забелязана – село Хумери до град Ретимно.

Това е трети инцидент с българска гражданка в района на град Ретимно от началото на месеца.

Близките й и полицията умоляват хората, които имат информация за нея, да съобщят в полицията или в българското посолство.

Ако се притеснявате да предадете информацията лично, гарантираме вашата анонимност – потърсете ни на тел. +30 6949 220 117, пише Анастасов.

 

Comments are closed.