Тервел Пулев смаза американеца Армандо Анкона за 2 минути

Тервел Пулев Снимка: Фейсбук

 

 

Най-добрият ни боксьор в полутежка категория Тервел Пулев спечели 11-ти пореден успех на ринга. Българинът победи американеца Армандо Анкона още в първия рунд на галавачер в Чикаго, която се проведе в „Олстейт Арена“. Подобно и на първия си мач на американска земя, Тервел отново се радваше на шумна родна подкрепа в залата от българската общност в Чикаго и бе посрещнат с бурни овации и развяти родни трибагреници., предаде Канал 3.

Пулев започна много агресивно още от началния гонг. Малко след като изтече половината от времето в първия рунд ляво кроше на българина прати Анкона на пода нокдаун. Американецът успя да се изправи, но за кратко, тъй като бе беззащитен при нова атака на родния боксьор и съдията прекрати мача 2:06 мин след началото му.

По този начин Тервел Пулев записа 11-и пореден успех на ринга от 11 мача, 10 от които са с нокаут. Любопитното, е че това бе 4-та победа за българина още в първия рунд.

За Анкона това бе 6-та поредна загуба. Балансът му пък вече 8 успеха и 8 поражения.

Следващият мач на Тервел Пулев е на 27 юли в Ларедо, Тексас, като това ще бъде и първи двубой в 10 рунда за боксьора ни.

Comments are closed.