Седмичен хороскоп

1467260630-horoskop

 

 

Звездите вещаят интересна от към емоции седмица за всички зодиакални знаци. Любовни недоразумения и много мрачни настроения ще тормозят някои от вас, пише actualno.com. Ето какво точно ви очаква:

Овен
През тази седмица се обличайте топло и се пазете от настинки, за да не преминат в по-сериозни заболявания. Звездите препоръчват на представителите на знака Овен да посветят седмицата в грижи за здравето си. Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение. Особено подходящи за това са понеделник и вторник. В същото време за вас важи предупреждението да не злоупотребявате с алкохола и да пазете черния си дроб, както от пиене, така и от нездравословна храна. През почивните дни не се натоварвайте физически и пазете краката и ставите си. Въздържайте се от вдигане на тежко и дейности, които не са специфични за вас.

Телец
Началото на седмицата ще е наситена с изненадващи и приятни събития. Не отказвайте излизане с приятели и пътувания дори през работни дни, особено ако имате останали дни опуска. В сряда ви очаква ви приятна среща и ново познанство, в което може да изпъкнете и да допринесе за имиджа ви. Четвъртък и петък е добър период добър за общуване с представители от противоположния пол. Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът е на ваша страна, особено през почивните дни, когато обаянието ви ще е на макс.

Близнаци
Представите на знака Близнаци ги очаква приятно време за малки промени в личен и семеен план. В понеделник най-сетне ще намерите време за себе си. Вторник може да посветите на здравословна диета от плодовете, както за вътрешна консумация, така и като средство за разкрасяване, като ги включите в маска за лице. Сряда е добър ден затова да започнете курсове по йога и/или медитация. През последните дни от седмицата всички дейности свързани с физическа активност ще ви се отразят добре. Ако отдавна мислите да си вземете домашен любимец обмислете въпроса през почивните дни.

Рак
Първите дни от новата седмица може да преминат под знака на малко любовно недоразумение. Във вторник не се опитвайте да изяснявате ситуацията с цената на всичко, дори съветът е просто да изчакате, тъй като нещата не зависят от вас и само ще изхабите напразни нерви. В средата на седмицата не забравяйте, че времето ще помогне за положителната развръзка. В петък не се не се колебайте да започнете нови дейности. В събота и неделя бъдете смели и не се спирайте пред обичайните трудности, свързани с всяко начинание.

Лъв
Началото на тази седмица е добър период да направите промяна в начина си на хранене и физическа активност. Може да си опитате сутрин да тичате по малко или да се запишете в близката фитнес зала. Във вторник ви предстои ви да научите тайни и точно те ще ви помогнат много в постигането на целите ви. Сряда е ден, който е подходящ за водене не преговори, където това, което вие знаете, а другите – не ще ви даде сериозно предимство. Същото се отнася и за личните партньорски отношения. Краят на седмицата е прекрасен период за реализиране на идеите ви. През уикенда бъдете напористи, но в никакъв случай – агресивни, особено ако става въпрос за отношенията ви с партньора.

Дева
През първия ден на новата седмица е много да проявите и скромност. Вторник може да ви поднесе и любовни авантюри. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек. В средата на седмицата най-вече внимавайте да избягвате конфронтация дори са сте сигурни, че сте прави. Четвъртк е по-добре да премине под знака на предпазливостта. В петък на преден план ще излезе примамливо предложение за лесни пари. Сделката е много съмнителна, но и изключително привлекателна. Опитайте се да разберете всичко около нея през почивните дни.

Везни
През първия ден от новата седмица е добре да бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане. В сряда е най-добре ще е да избягвате обсъждането, подписването и всичко, свързано с договори за земя или строителство. В последните дни от периода представителите на знака, които се занимават с домакинство може да си дадат заслужена почивка. Седнете и помислете сериозно върху това как точно искате да промените живота си. Използвайте почивните дни, за да обсъдите тези въпроси с партньора си.

Скорпион
Седмицата ще премине под знака на кратките пътувания. Във вторник ви очаква и много общуване с вашите братя и/или сестри. В сряда не странете от проблемите, които засягат дома, в който живеете и гледайте да имате хармонични отношения със съседите си. В четвъртък звездите предупреждават да бъдете внимателни, за да не загубите важна вещ. В петък се пазете от измами. През почивните дни също бъдете нащрек, тъй като може да попаднете в рискова ситуация. Не се доверявайте на непознати.

Стрелец
Тази седмица ще бъде белязана от любовни преживявания. Във вторник може да пазарувате смело вещи, които по някакъв начин са свързани с любовта. В сряда и четвъртък, за да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на червения цвят. За да имате незабравими любовни преживявания може да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията. Но какво от това! Ако спазвате правилата или ги нарушавате правилно ще имате един незабравим уикенд.

Козирог
Седмицата ще ви даде някои предимства, които останалите няма да имат. Вторник може да се каже, че ще бъде вашият ден. Сряда и четвъртък са дни, подходящи за всякакъв вид спекулации. Към края на седмицата любовните авантюри буквално ще ви преследват, но все пак е добре да подбирате. През почивните дни не забравяйте, че в любовта е много важно и да се дава освен да се взима.

Водолей
През тази седмица ще ви е трудно да владеете емоциите си. Във вторник периодично ще надделява тъгата или мрачното настроение, както е възможно и да напира желанието да се направи някаква промяна в живота. В сряда и четвъртък всичко, което е било скрито зад външната любезност ще изплува на бял свят. В последните дни на периода задължително трябва да намерите време за възстановите силите си. Пийте много вода и течности, но не отдавайте предпочитания на алкохола в никакъв случай.

Риби
Първите часове на новата седмица ще ви поднесат приятна изненада, макар оставащото време от периода да рискува да ви стори скучно от емоционална гледна точка. Във вторник и сряда ще ви се струва, че вашите чувства ще бъдат на заден план, но за момента така е по-добре. В четвъртък и петък ваши близки ще имат нужда от вашето внимание и разбиране, и вие трябва да им ги дадете. В края на седмицата в работата също ще се активизират емоции, но не ги разглеждайте от отрицателната им страна. През почивните дни си дайте време да разберете всеки ваш колега или служител и да вникнете в положението. Когато се чувстват добре хората правят чудеса.

Comments are closed.