Руски космонавт сензационно: В Европа има летище на извънземни

 

 

Сергей Рязански, участвал като космонавт в работата на Международната космическа станция, разказа пред журналисти, че е видял от орбитата европейски космодром за НЛО, изумявайки по този начин повелителите на перото, които на първо място са искали да чуят от него нещо за загадъчната планета Нибиру, пише Езорейтер.

Планетата Хикс също ни интересуваше, както и извънземните, казва Сергей, но .. за съжаление или щастие, не успях да я видя. Въпреки това, не останах без изненади, защото успях да видя някакво странно съоръжение в Европа, което може условно да се нарече космодром за космически кораби на извънземни. На територията на една от европейските държави (няма право да казва коя) забелязах голяма гориста територия, която буквално е осеяна със загадъчни кръгове, квадрати и триъгълници. Какво е това точно, не мога да кажа, дори и да направя догадки. Но си представете обширна територия от няколкостотин километра и на нея нещо такова – случайно по никакъв начин не е. Структурите явно за изкуствени, но от кои и за какво са създадени, това е въпросът?

Уфолозите след тези откровения на руския космонавт веднага изпаднаха във възторг. Те веднага уточниха, че такива космодроми има из цялата Земя и видяният от Сергей обект не може да се смята за уникален. При това, самият факт, че служител на МКС разказва подробни неща обаче, говори много.   Земляните, поясняват специалистите, наивно смятат, че всичките тези апарати, които ние виждаме и идентифицираме като НЛО, долитат от космоса или Луната – най-близката площадка за базиране на междузвездни кораби. Но пришълците на нашата планета отдавна имат добре развита инфраструктура, необходима за пълноценното функциониране на летателните им апарати. Това добре го знаят всичките правителства. Те обаче продължават да мамят обикновените хора, че няма никакви извънземни. Мълчат и за контактите с инопланетяните.

 

Източник:Блиц

 

Comments are closed.