Раздадоха годишните награди на КРИБ (видео)

Бойко Борисов и Кирил Домусчиев. Снимка: Канал 3

За четвърти път Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) връчи годишните си награди на традиционния пролетен бал. Събитието е под патронажа на премиера Бойко Борисов, предаде Канал 3.

Призовете бяха раздадени в категориите: „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“.

Домакин на бляскавото събитие беше председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците Кирил Домусчиев. Лично той посрещна всички гости, сред които министри, депутати, кметове и патронът на събитието за 4-та поредна година – премиерът Бойко Борисов.

И тази година конфедерацията раздаде своите призове в три – категории сред 23 номинираните фирми. За Качество беше отличен –  Николай Младжов, управител на “Зет и Ем прайвит ко”. Наградата в категорията Растеж получи – Борис Балев, управител на “БМФ Порт Бургас. За Иновации беше награден  Андон Кушев, управител на “Тал Инженеринг”.

Специалната награда на Кирил Домусчиев с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България взе Николай Вълканов, “Минстрой Холдинг”.

Целта на учредените през 2015 г. призове е да стимулират качественото и иновативно производство у нас. Основна част от приходите от Бала ще бъдат вложени в „Академия Икономика на КРИБ.

 

Comments are closed.