Престраши се! Лили Иванова се показа без грим и фотошоп (СНИМКИ)

 

 

Лили Иванова за първи път сама сподели необработени фотоси, на които годините й си личат от далеч. Естрадната прима Лили Иванова винаги е следяла изкъсо снимките си, които се публикуват и котират в медийното пространство, пише „Телеграф“.

Разбира се, контрол над папарашките кадри няма как да има. Но на останалите, официално разпространени, тя винаги е изглеждала перфектно. Поне досега!

Изпълнителката на „Ветрове“ сподели няколко черно-бели кадъра от звукозаписното студио.Веднага на тях правят впечатление две неща. Лили Иванова е облечена доста неглиже и сякаш е работник на строеж – с блуза, гащеризон и груби обувки. В подобна премяна май никога не сме я виждали!

 

Освен това, певицата явно вече се е примирила, че със старостта не може да излезе на глава.Затова е решила да сподели с всички страстта към пеенето, която, за разлика от кожата й, не остарява. На снимките се вижда как Лили Иванова влага сърце и душа, за да изпее ново парче. А лицето й е прошарено от дълбоки бръчки, които стават очевадни от емоционалните мимики.

Решението на естрадната прима да пусне тези необработени и изпълнени с голям заряд кадриочаквано предизвика разнопосочни реакции. Върлите фенове на Лили изразиха своите адмирации. А хейтърите, които постоянно следят страницата й, веднага отбелязаха, че най-накрая изглежда на толкова години, които всъщност е – 78.

Дори се появиха доста нелепи предложения към Иванова да участва в „Игра на тронове“ от отбора на Белите бродници с този свой натурален вид.

Comments are closed.