Пловдивски таксиджия изби рибата: Който говори различен от български език, плаща двойно! (СНИМКИ)

 

 

Пловдивски таксиджия изби рибата със свое нововъдение! На таблото в автомобила му се появи скандална табела: Който говори различен от български език, плаща двойно!

Преди няколко дни на грък, пребиваващ в Пловдив, му се наложило да ползва такси. Мъжът, заедно със своите родители, се качил в жълтата кола и какво било удивлението му, когато насреща му се пръкнал този надпис. Той бил възмутен от дъното на душата си и веднага поискал обяснение от таксиджията.

Понеже обаче говорел перфектен български, в крайна сметка заплатил действителната сума, а не двойно, разказа самият той пред TrafficNews.bg. Огорчението му обаче, както и напиращият въпрос“ „Защо?“, останали.

Междувременно гъркът е направил снимки на въпросния шедьовър в таксито. Те са категорични – табелата я има, автомобилът е на фирма „Елма такси“, а номерът на колата е 502. Свързахме се с таксиметровата фирма, откъдето заявиха, че „такова нововъведение в нашата фирма няма и никога не е имало, тарифите и услугите са еднакви за всички“, пише TrafficNews.bg. И изразиха съмнение, че това е кола на тяхната фирма, тъй като номера с 5-ица отпред техните автомобили нямат.

За съжаление, пътникът не се е сетил да снима и регистрационния номер на автомобила, за да се установи кой точно е неговият шофьор. За което готовност имат и от фирмата.

Що се отнася до изцепката на въпросния таксиджия, не ни се иска да се опитваме да влизаме в главата му и да разбираме по какви причини точно е решил, че тези, които не говорят български, трябва да плащат двойно. Просто защото абсурди от такъв род няма как да бъдат проумени…

 

 

 

Comments are closed.