Отново задържаха танцьорката Габриела Медарова

 

 

По разпореждане на Районната прокуратура в Пловдив полицията отново задържа танцьорката Габриела Медарова, която стана известна, след като смаза 10 коли в областния град пияна и напушена.

Този път танцьорката е задържана за срок до 24 часа за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Според прокуратурата от установените към настоящия момент факти е видно, че Медарова е нанесла удар спрямо 21-годишната студентка Катя Андреева в нощен клуб „Мегами“ в Пловдив.

Според пострадалата в ранните часове на 11 май, петък, тя празнувала рождения си ден в дискотеката с приятели. Около 2.50 часа студентката отишла до тоалетната в заведението.
На излизане от тоалетната непозната жена я удря с юмрук в лицето.

Ударът е станал пред свидетели, посочват от държавното обвинение. Вследствие на крушето пострадалата паднала на земята, а от носа ѝ потекла кръв.

По случая е образувано бързо производство. В хода на действията е установена и самоличността на извършителя – танцьорката Габриела Медарова. Медарова е арестувана за срок до 24 часа.

Предстои по производството да се установят и разпитат всички очевидци на инцидента. Следва да се изготви и медицинска експертиза относно вида на нанесената телесна повреда, както и обстоятелствата около причиняването на травмата.

За подобно деяние законът предвижда наказание затвор до 1 година или пробация.

Относно инцидента постаралата Катя Андреева заяви пред bTV, че с нищо не е провокирала агресията от страна на задържаната. Тя празнувала рождения си ден в клуб и тъкмо възнамерявала да си тръгва, когато получила крушето от Медарова.

„Около 3 ч. с моя приятелка отидохме до тоалетните. Точно преди да си тръгнем. След което аз стоях отпред пред огледалото… Изчаках моята приятелка. В този момент се отвори вратата на една от тоалетните – излязоха момче и момиче. И в този момент, в който виждам как излизат,срещу мен една ръка – с татуси, момиче ме удря с юмрук, и аз просто цялата в кръв. Шурти много кръв, цялата ми рокля… Само чух момчето как казва: „Какво направи?“ Нещо такова… Други хора в тоалетната, пак момче и момиче, ми помогнаха веднага, защото аз бях на земята, започнаха да ме свестяват“, разказва потърпевшата. Тя прекарала нощта в болницата.

Свидетелите на инцидента и охранителите веднага разпознали нападателката – Габриела Медарова.

Версията на танцьорката обаче е по-различна. По думите ѝ тя ударила Катя Андреева с вратата на тоалетната без да иска.
Пострадалата обаче е категорична, че това е измислица, понеже вратите на тоалетните се отварят навътре, а не навън.

Адвокатът на Медарова посочи, тя категорично не желае да коментира инцидента.

Работата по случая продължава.

 

Comments are closed.