Оперираха Стоянка Мутафова

20160311-qyzsgdjngf

 

 

Легендарната българска актриса Стоянка Мутафова е била оперирана снощи. За хирургическата интервенция съобщи дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки.

„Тя претърпя една рутинна операция, за един кръвоносен съд, който беше стеснен. Вече е много добре, тя има телефон при нея. Много благодаря на Ирен Кривошиева, тя много ни помогна“, съобщи дъщерята на актрисата пред Нова тв.

„Сложен й е един стент и днес аз й оставих телефон, въпреки че не е редно. Чухме се сутринта, беше в много добро настроение и ме пита дали в неделя ще играе в „Сълза и смях““, каза Муки.

„Цял живот съм била и продължавам да бъда в сянката на майка си. А ние двете не можем една с друга, но не можем и една без друга. Смятам, че връзката ни е кармична”, сподели още Мария Грубешлиева.

Тя описа великата ни актриса като „много странна майка”. „Тя много ме обича, но е отдадена най-вече на сцената. Като дете страшно ревнувах от театъра”, споделя още Муки. Тя не скри сълзите си, когато заговори за втория си баща Нейчо Попов.

„Той се грижеше за мен и, ако не си беше отишъл толкова рано, щеше да ме направи истинска актриса”, смята още Грубешлиева.

 

Comments are closed.