НЛО бе заснето на ВИДЕО как излита от кратер на Луната

 

 

Може колкото си искате да не вярват, че Луната е база на извънземните, изучаващи Земята, както твърдят уфолозите, но това постоянно се потвърждава от постоянно засичаните НЛО, които излитат от естествения спътник на планетата ни. Също така са открити строежи, фантастични взривове на светлина и други аномалии. Поредното видео с излитащо от лунен кратер НЛО е потвърждение за това, пише Езорейтер.

Това очевидно е ракета, казват изследователите на космоса, обръщайки внимание, че летящият обект има продълговата форма. Скоростта му е просто огромна, а това, че то излита от лунната повърхност, не предизвиква никакво съмнение, защото НЛО се вижда доста добре на фона на Луната.

Качественото на видеото с извънземния кораб е заснел през изминалите дни мексиканецът Диего Авилес, живеещ в град Масатлан в щата Синалоа. Астрономът любител използва телескоп с видеокамера, не само за да наблюдава звездното небе, но и да записва най-интересното, което успее да види.

На видеото може дори да се види как НЛО излиза от някакъв шлюз, а след това се насочва в неизвестна посока. Макар, че може да лети и към Земята.

Според скептиците, това е най-обикновен земен апарат, от които в космоса има предостатъчно.

 

Comments are closed.