Несрин Узун: Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев (видео)

Снимка Флагман.бг

 

 

Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев. По този начин ексдепутатът от ДПС Несрин Узун обясни замесването на името му и това на зам.-председателя на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев с ареста на Митьо Очите, предаде Флагман.бг.

На пресконференция, Несрин каза, че е запазил три стаи в хотел „Рамадан“ в Истанбул на името на Бенчо Бенчев, но не знаел кой ще пътува с него. Това била обичайна практика, защото често му резервирал хотел в Турция – знаейки добре турски език.

Вечерта преди ареста, на 2 август, Бенчев и Несрин Узун били на среща в ресторант, вечеряли заедно, а след нея бившият народен представител закарал Бенчо Бенчев до хотел „Рамада“. След като дошли на място, пред хотела, видели течащата акция срещу Очите и Несрин Узун бил помолен от турските власти, като човек, владеещ езика, да присъства на разпитите и да помага с превода. Нито той, нито Бенчо Бенчев са били задържани в Турция, обясни Узун.

В България им наложили 24-часова мярка по обвинение в укриване на Димитър Желязков и докато се изясни съпричастността им към ОПГ-то на боса.

 

Comments are closed.