Началникът Пешко от АЕЦ Козлодуй е оня от скандалното ВИДЕО, който уволнява полицаи

 

 

Стана ясно кой е главният герой от ВИДЕОТО, в което началник от АЕЦ „Козлодуй“ уволнява полицаи.

Жестока гавра над полицейски служител потресе интернет. За това сигнализира Цецо Благоев във „Фейсбук“, който е публикувал клип, в който се чуват много обидни реплики и куп заплахи. Свадата е между ръководен служител от „АЕЦ“-Козлодуй и служители на МВР. „Утре ще те уволня, щото си педерас голем. Веднъж ти простих, втори път няма да ти простя. Ти си никой, много си малък, бита карта, гарантирам ти, че няма да си намериш работа“, са само част от словестните обиди.

Видеото беше качено в „Ютюб” и „Фейсбук” от Цецо Благоев – също полицай от Козлодуй.

Скандалният случай датира от февруари и материалите по него са докладвани на прокуратурата. От държавното обвинение обаче преценяват, че няма данни за престъпление и отказват да образуват досъдебно производство срещу служителя на АЕЦ, съобщава bTV.

Един от мотивите е, че арогантното му поведение е проявено в късен час на денонощието и не е скандализирало много хора, а само полицаите в управлението.

Цецо Благоев Снимка: bTV

Главният герой в клипа, посочен от полицай Цецо Благоев като Пешко Караджов – началник група „Физическа защита” в АЕЦ „Козлодуй”, не е уволнен.

Става страшно обаче за служителите на реда, които отказват да си мълчат.

„След този случай започва един натиск от ръководството на областната дирекция на МВР в лицето на г-н Димитър Газибарски. Оттогава се опитаха да ме изкарат, че съм най-черната овца на МВР. В цялата областна дирекция се преместиха над 20 служители на различни постове – като ръководни служители са принизени, унизени…”, казва Благоев, който сега е пред уволнение.

Тогавашният началник на управлението в АЕЦ „Козлодуй” в момента е редови инспектор.

След случая обаче – случайно или не, съпругата и синът на областния полицейски шеф Газибарски са назначени на работа в атомната централа.

И от централата, и от дирекцията на полицията отказаха коментар.

От вчера служители от Вътрешна сигурност на МВР проверяват скандалния случай.

Comments are closed.