Напрежението расте! Братът на пребития до смърт в Луковит: Ще ги запаля убийците му!

 

 

29-годишен мъж от Луковит е починал, след като е бил пребит. Сигналът за инцидента е получен около 22:00 ч. на 6 октомври от филиала на Спешна помощ в града. Оттам информирали, че при тях е постъпил пациент без видими следи от насилие. Мъжът обаче по-късно починал. По случая са задържани трима местни мъже – криминално проявени, на възраст между 22 и 35 години, припомня Нова телевизия в репортаж от циганската махала на града.

„В петък момче на име Калоян спира на това място. От съседната къща излизат няколко души и започват да го бият. Те са имали преди четири месеца някакъв проблем”, разказа Тодор, който живее в Луковит.

„За мен това е по-скоро пиянска свада, за съжаление с трагичен край. Полицията си е свършила нейните действия. Задържани са въпросните хора. За съжаление има почернено семейство. Ще се опитаме да говорим с хората от двата рода, за да приключат по най-безболезнения начин тези действия”, коментира за „Здравей, България“ кметът на Луковит Иван Грънчаров

„Аз няма как да приема този смъртен случай. Тези хора имат много деца, които ще растат и ще ни спъват. Ние държим тези хора да се махат. Те живеят в незаконни къщи и не работят”,коментира Валери Каменов, жител на Луковит.

Братът на убития призова убийците да бъдат изселени от Луковит.

Братът на убития Калоян е категоричен, че фамилията на убийците трябва да бъде изселена. „От години живеят незаконно в махалата и правят проблеми. Ако не се вземат мерки, ще стане така, че чак в София ще се чуе – ще се стигне до смърт пак, ще ги запаля“, подчерта почерненият мъж

Comments are closed.