Намериха обесена полякинята, издирвана в Поморие от 3 седмици

Снимка: Флагман

Намериха обесена изчезналата в началото на юли в Поморие полска туристка. Тялото на 41-годишната Александра Барбара Фулара е открито при поредно претърсване на гористи местности в района на Поморие в събота сутринта.

Трупът, в напреднал стадий на разлагане, е открит в местността „Крутирия”, разположена между хотелите „Блу Бей Палас” и „Галерия”. Жената се е самообесила. От полицията в морския град заявяват, че описанието на тялото и връхните дрехи отговаряли на данните за издирваната полска туристка.

В 17.43 ч. на 30.06.т.г. Александра напуска хотел “Инкогнито“ в Поморие, където била на почивка със семейството си. Оттогава се изгубват следите й. Извършен е оглед на местопроизшествието в присъствието на съдебен лекар, като по първоначални данни няма следи от насилствена смърт.

Тялото е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. За случая е уведомена Бургаска окръжна прокуратура.

Липсата на чужденката бе необяснима за разследващите, тъй като е оставила съпруга си и двете им малки дечица без обяснение. Полицията преобърна десетки съмнителни адреси и на един от тях дори се натъкна на голямо количество контрабандни цигари, а обитателят бе арестуван, но от Александра до днес нямаше следа.

По твърдения на съпруга тя е била спортистка, добре сложена, физически здрава и без психични отклонения, което в крайна сметка доведе до извода, че е възможно да се е удавила в морето и след 18 юли издирването бе насочено към гористите местности близо до Поморие.

Comments are closed.