Модният дуел Мелания Тръмп vs Бриджит Макрон продължава: Модерна елегантност срещу френски шик (снимки)

 

Сн. БГНЕС

 

 

Френският президент е на официална тридневна визита във Вашингтон по покана на американския си колега. Еманюел Макрон е първият чуждестранен лидер, когото Доналд Тръмп ще приеме с всички почести на държавно посещение.

Френският държавен глава и съпругата му пристигнаха в понеделник в САЩ, а церемонията по официалното им посрещане в Белия дом бе нарочена за тази сутрин.

Очаквано още с появата си първите дами на САЩ и Франция привлякоха вниманието към себе си. В ролята си на домакиня Мелания Тръмп бе подбрала стилна черна рокля на Живанши. Интересен акцент бяха широките ръкави с дължина, колкото на самата долна част на дрехата. Палтото е на Долче и Габана и струва $ 2,790.

Подобни връхни дрехи са изключително популярни в момента. Преди дни бъдещата съпруга напринц Хари Меган Маркъл също бе подбрала сходен дизайн за благотворителен прием.

От своя страна френската първа дама изпъкна с нетипичен за нея силует. Бриджит Макрон бе облечена с бледожълта рокля до коляното с марка „Луис Вуитън“ и пролетно палто в същия цвят. Шикозна пандела пък обгръщаше единствено едната част на кръста, което допринасяше за елегатната, но модерна визия на съпругата на държавния глава.

Визитата на първото семейство на Франция включва наситена програма – две вечери, един обяд, културни мероприятия, както и множество подаръци, символ на здравите връзки между двете страни.

 Очаква се един от най-паметните моменти да бъде държавната вечеря в Белия дом, насрочена за довечера. Всички детайли около първото подобно събитие в ерата Тръмп се пазят в дълбока тайна. Ясен е единствено броят на гостите – около 150 души. 

От дни се коментира и появата на американската първа дама Мелания Тръмп на въпросната вечеря, като неспирно валят предположения около визията й. За момента в медийното пространство превес взима тезата, че тоалетът на домакинята ще бъде подбран от колекцията на френската модна марка Диор.

Ето защо модни критици от цял свят с нетърпение очакват появата на двете най-популярни първи дами Мелания и Бриджит в подобна изискана обстановка, където спазването на протоколните правила е наложително.

Припомняме, че визитата на семейство Тръмп в Париж преди девет месеца се превърна вмоден дуел между Мелания Тръмп и Бриджит Макрон. Предстои да видим накъде ще наклонят везните този път и дали и френската първа дама е подготвила специален гардероб за Вашингтон и първата държавна вечеря в ерата Тръмп. 

 

Comments are closed.