“Мис Вселена България“ се дистанцира от Тамара Георгиева:Тя не е носителка на националната ни титла (снимка)

Снимки: Фейсбук

 

 

Сагата около избора на Мис България 2017 Тамара Георгиева продължава!

След като вчера членовете на официалното жури на конкурса заявиха, че са гласували за друга участничка. Днес от новата мис се разграничава и фирмата „Бок Стар Моделс“, отговаряща за избора на представителка на страната ни на престижния конкурс Мис Вселена България, Мис София, Мис Свят.

Ето какво написа председателят на „Бок Стар Моделс“ Венета Кръстева в отворено писмо до медиите:

„Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на Бок Стар Моделс уведомяваме, че изтеклата информация, че новата Мис България 2017 Тамара Георгиева е носителка на националната титла за красота Мис София е подвеждаща и невярна.

В качеството си на едноличен лицензиант и официален представител на марките Мис София, Мис Свят и Мис Вселена за България, ние от агенция Бок Стар Моделс се дистанцираме от конкурса Мис България и настоящата Мис България 2017 Тамара Георгиева и изрично държим да подчертаем, че настоящата носителка на титлата Мис София 2017 се казва Владлена Андеевна

Конкурсът за най-красива столичанка се проведе на 30.06.2017 и бе част от веригата лицензирани регионални конкурси на националния форум Мис Свят & Мис Вселена България 2017.

Конкурсът Мис София няма нищо общо с конкурса Мис България и фирма Интерсаунд.Поясняваме, че към момента на международните конкурси Мис Свят и Мис Вселена ни представляват финалистките от конкурса Мис Свят & Мис Вселена България 2017 Вероника Стефанова и Николета Тодорова и също така, държим да отбележим, че конкурсът по излъчването на българските представителки за Мис Свят и Мис Вселена е напълно отделен формат от конкурса Мис България от няколко години насам“

 

 

Източник:епицентър.бг

 

Comments are closed.