Лили Иванова пред Панорама: Господ е Любов и той е решил да пея за любов! (ВИДЕО)

 

 

Аз получавам любовта на публиката и я връщам обратно на публиката. Тя ме задължава, имам невероятна отговорност към публиката. Господ е Любов и той е решил да пея за любов!Всеки има нужда от любов, даже престъпникът има нужда от любов, убедена съм! Всеки човек, който има душа, има нужда от любов…Не знам как съм решила да избера да пея за любов, то стана спонтанно“

Това заяви попиконата на българската музика Лили Иванова в студиото на Панорама по БНТ. „Много внимавам да не пея глупости“, разсмя се Лили и напълни с очарованието си студиото на Панорама.

„Лили Иванова и нейната публика“, така озаглави в началото разговора си с певицата водещият, който представи моменти от турнето на Лили в страната.

Тя поздрави гостите в студиото, всички медици в тази държава, всички медицински работници и помоли хората да са по толератни към лекарите, които искат да спасяват живота на своите пациенти.

„Аз не съм неблагодарна към никой, който ми е направил нещо хубаво. Но имам и отговорност, невероятна отговорност. Аз съм отговорен човек, отговарям за всичко – репертоара си, текстовете си – аз отговарям“, разказа певицата.

Най-новото в моя диск са трите текста от Стефан Вълдобрев. Аз не обичам да пея за глупости. Той написа такива неща, които ме разтърсиха. Имам претенции, че съм пяла хубави текстове. Имам текстове на бележити поети“, сподели момнти от новата си работа Лили Иванова.

Корицата на албума ми е мой портрет на художника Васил Горанов. Сметнах, че не мога да слагам думи върху произведение на изкуството“, допълва певицата, обяснявайки защо върху кориата на новия ѝ албум няма никакъв надпис.

От самото начало на кариерата си внимавам какво пея. Един текст трябва да е послание към публиката ми. Трябва да слушаш какво става по света, музиката се променя, светът се променя“, казва още тя

Не смятам, че съм най-великата в този свят. Аз си върша работата. Публиката сама решава кой е велик. Всеки има свой вкус, не мога да се сърдя, че някой не харесва мои песни. И аз самата не харесвам всичко. Не харесвам думата шоубизнес. Нито е шоу, нито е бизнес. Няма български шоубизнес, на запад го използват, за да печелят пари от хората на изкуството“, каза Иванова

„Не обичам да хленча и да се оплаквам, това унищожава моите врагове. Аз нямам мечта, имам по-скоро планове. Решавам да направя нещо и го правя. Когато го сбъдна,съм щастлива и мисля за следващата стъпка. Ако някой ми донесе текст, ще съм щастлива три дни. Това съм аз“, споделя за себе си Лили Иванова.

Това е първото участие на звездата в политическото обзорно предаване на националната телевизия. Водещият Бойко Василев многократно отправял покани за интервю към Лили и тя приела сега – в разгара на националното ѝ турне, което минава при небивал успех и нестихващи възторзи на публиката в цялата страна.

Лили Иванова отказала предварително зададени въпроси, отказала и предварителна среща с водещия. Тя отдавна следи „Панорама“, има своята преценка за работата на водещия и затова приела разговорът на бъде абсолютно на живо и без предварителни договорки, издадоха от екипа ѝ.

Comments are closed.