Кръгът “Грабеж“ на Иван Костов се клонира в “Дай България“ на проваления протестър Христо Иванов!

Мафиотският задкулисен кръг „Грабеж“ на Иван Костов се претопи в нов мракобесен клонинг „Дай България“. Сектата се пръкна днес на етажите на столичния мол „Парадайс“ и мигом бе отразена в жълто-кафявите медии на скандалния бос Иво Прокопиев.

Въпреки отчаяната пропаганда в апокрифните издания от кръга „Капитал“, кликата на Христо Иванов едвам успя да докара в търговския обект около стотина протестъри.

Бръщолевенето на проваления протестър-министър Христо Иванов докара до делириум учредителите на новия политически Франкенщайн, но дори и те едва ли си вярват, че ще накарат дори близките си да гласуват за тях на едни евентуални избори.

Въпросът, от който Христо Иванов бяга отчаяно е финансирането. Едва ли някой се съмнява, че финансирането на новата формация на „Агнешките главички“ ще бъде от разбойническата приватизация, която превърна стотици хиляди пенсионери в клошари.


  Радан Кънев е голям любител на бирата

За сметка на тях синовете и дъщерите на най-отявлените комунистически фамилии Пеко Таков и Бойкикиеви са в първите редици на „Дай България“. Редом до тях са разтворили краката си биреният алкохолик Радан Кънев и най-голямата дъщеря на скандалната депутатка от времето на Костов – Юлия Берберян.

 Юлия Берберян

Галените деца на комунистическия режим са протегнали двете си ръце и са разтворили лакомите си усти в очакване да ограбят последните трохи от българската икономика.

В това време политическият им баща Иван Костов се е притаил в резиденцията си в Драгалевци и щедро черпи богатите си приятели за именния си ден.

Проваленият протестър-министър доволно потрива ръце, че в новата му клика ще се влее  партията на зелените гущери, която се свързва с името на боса на „Капитал“ и политическото джудже Движение 21 на бившата адвокатка на „Мултигруп“ и днешна защитничка на банкера-беглец Цветан Василев Татяна Дончева.

Българскит народ, обаче няма как да бъде повторно заблуден от злощастните маневри на шепа отломки от „Агнешките главички“ и съдружниците им от родовете на комунистическите фамилии.

Ивайло КРАЧУНОВ

 

 

Източник:Блиц

 

Comments are closed.