Кадиев бесен на БТВ заради провалено интервю: С Цветанов и Карадайъ нямаше да си го позволят!

Бившият депутат от БСП Георги Кадиев се възмути от бТВ, заради това че телевизията го поканила в сутрешния си блок, а се оказало, че за участието му по темата за Митьо Очите няма достатъчно време.

В профила си във „Фейсбук“ той не скри разочарованието си: „Тази сутрин бях поканен в бТВ. Не съм го искал, не съм настоявал. Тяхна идея беше. Затова считам за крайно непрофесионално, когато решиш да удължиш времето на предния гост и просто да отрежеш следващия. Така не се прави. И когато телевизия не уважава гостите си, няма защо те да уважават телевизията.

Най-дразнещото е не това, че не съм бил в ефир. Отдавна нямам нужда от това. Има и други начини да кажа какво мисля. Най-дразнещото е, че ако беше примерно Цветан Цветанов или някой от Позитано, или Каракачанов или Карадайъ, нямаше да си го позволят.

Ето така (поне за мен) медии се превръщат в част от същата система, която ни убива и която искаме да променим. И няма смисъл и ние да участваме в това. А какво щях да кажа в бТВ, очаквайте в следващия ми пост.“

Преди Кадиев в сутрешния блок имаше ексклузивно участие на бившия директор на „Криминална полиция“ в в Бургас и настоящ работодател на Димитър Желязков Иван Владимиров. Той разказа, че взел на работа Митьо Очите заради „личните си връзки“ и умението му да намира обекти за охрана.

Интервюто трябваше да бъде около 20-ина минути. Вместо това разговорът продължи почти до 9 часа.

 

 

Източник:епицентър.бг

 

Comments are closed.