Йосиф Кобзон: Дай Боже и други държави да имат президенти като Путин

io

 

 

Йосиф Кобзон, който неотдавна бе включен в „черния списък” на ЕС, отправи послание към българите и политиците у нас. Той бе включен през скайп в предаването „120 минути”.

„Симпатизирам на партията, която е за поддържане на мирни, приятелски отношения между нашите страни. На „Атака“, донякъде на БСП. На онези обединения, които се борят за мирно съществуване”, призна Йосиф Кобзон и отправи послание към политиците ни:

„Трябва да обичате преди всичко България. Моя страна, моя България, моя любов, моя България. Не е задължително да се оглеждате за сянката на Обама и да слушате какво ви се казва.”

Кобзон твърди, че не е обиден от факта, че има забрана за влизане в ЕС:

„Ако имам желания – ето я Индия, Сингапур… светът е голям. Съжалявам, че не мога да се видя с моите приятели, с Волен Сидеров, с други другари, но това е накърняване на правата ми. Целият ЕС да се нахвърли върху един възрастен артист. Много ще съжалявам, че няма да мога да дойда в любимата си България. Ето, Ованес ми донесе лютеница, сирене.”

„Сложил сте си портрет на Путин, защо”, попита Кобзон водещият Светослав Иванов.

„Сложил съм портрет на Путин, защото уважавам президента си, дори организирахме дружество за уважение на Путин. Това не означава, че трябва да го обичаме, но той е избран от народа. Дай боже и другите държави да имат такива мъдри президенти. Имам нова песен, в която има припев – не искаме чужда територия, с никого не искаме да воюваме, но никого не съветваме да забравя уроците на историята”, обясни Йосиф Кобзон.

 

 

 

 

 

Източник:Блиц

 

Comments are closed.