Изведоха бившата кметица на “Младост“ от болницата пак окована във вериги!

Фейсбук

 

Бившата кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева излезе от болница.

Иванчева отново беше транспортирана с белезници и окови на краката.

Във профила на Иванчева в социалната мрежа „Фейсбук“ пише, че Иванчева е била транспортирана преди обявения от лекарите час. Тя била изведена от органите на реда веднага след направата на последното ѝ изследване – около 8.20 часа.

Предполага се, че публикацията в социалната мрежа е написана от бившия ПР на „Младост“ Петър Кърджилов.

От снимката към публикацията се вижда, че Иванчева отново излиза от болницата с пранги на краката.

Най-лошото е, че тя няма да бъде в лечебницата на Централния затвор, а директно в ареста, където условията разрушават здравето им. Ще изпратим протестна нота до посолствата на демократичните държави и до европейските институции„, пише още в поста.

Очаква се днес текстът на протестната нота да бъде публикуван.

На 13 август, понеделник, пред сградата на Министерски съвет се организирапротест в подкрепа на Иванчева и бившата зам.-кметица на района Биляна Петрова. Протестиращите ще настояват исканията си с подписка до министъра на правосъдието Цецка Цачева.

Време е българите да се обединим срещу Мафията и за политика, идваща от волята на гражданите! Да се обединим в защита на двете жени, които имаха смелостта да се изправят лице в лице с мафиотите в Младост! Последните, след бруталната постановка на столичното кръстовище, със съучастието на тежко корумпираното правителство и медии, съсипват сега живота и семействата им! Защото, ако не го направим сега, утре на тяхно място може да е всеки от нас„, пише още в поста на стената на Иванчева.

 

Comments are closed.