За втори път в историята на конкурса: Отнемат короната на Мис България Вселена Николета Тодорова

Facebook – Мис Вселена България

 

 

След единственото отнемане на короната на миска – Мис България 2002 Теодора Бургазлиева, която не ни представи  на „Мис Свят“ през далечната 2002 година, а ни представи нейната подгласничка Десислава Гулева поради участието на Бургазлиева в разголена фотосесия, сме свидетели на втори прецедент в историята на конкурсите „Мис Свят“ и „Мис Вселена“, още една победителка ще трябва да върне короната си.

Това е Николета Тодорова, която представи страната ни на конкурса за красота Мис Вселена в Лас Вегас миналия ноември, съобщава „Монитор“.

Това бе решено на извънредно заседание на агенция „Бок Стар Моделс“ – официален представител на марките Мис Свят и Мис Вселена за България с лицензиант – Стра хил Гановски. Причина за това стана изказване от страна на Тодорова, според която редица форуми за красота тук и зад граница са корумпирани, като участнички в тях си купуват титлите със секс.

„Повечето конкурси у нас функционират на този принцип. И по света е така, дори с Мис Вселена, който се провежда ежегодно в Америка“, обясни Николета пред БТВ.

„Ще отнеса въпроса в съда“, категоричен бе Гановски, който определи твърдението на модела като „опит за пиар“. „Момичетата са следени нонстоп от организаторите на терен в Щатите. Смешно е твърдението, че при  такава непрекъсната охрана, при постоянните им ангажименти, някоя може да си изтъргува мястото“, допълва  той.

Самата Тодорова обяви, че няма претенции да задържи короната при себе си. Тя определи отнемането на титлата й като „безпричинно“.

 

Comments are closed.