Животът на Мерил Стрийп се превърна в истински ад! Американците обявиха бойкот на актрисата заради развратника Уайнстийн (СНИМКИ)

 

 

Жителите на Лос Анджелис обявиха бойкот на актрисата Мерил Стрийп , която, според възмутената общественост е била наясно с престъпленията на продуцента Харви Уайнстайн , обаче, продължава да си сътрудничи и да работи с него. В града на киното са поставени плакати със снимка на Мерил Стрийп и надписа „Тя е знаела“, съобщава Hollywood Reporter.

Плакатите, изобличаващи световноизвестната актриса се появиха в близост до нейния дом, офиса на Гилдията на филмовите актьори, както и до студиото 20th Century Fox, който се готви да пусне филма „Тайното досие“ с участието на Мерил Стрийп.

Първа с критика към нея излезе колежката й Роуз МакГоуен, която заяви, че Стрийп съзнателно е мълчала за действията на Уайнстийн, за да не прекъсне бизнес отношения с него.

Обвинената холивудска икона от своя страна отрече всички обвинения  по неин адреса  като заяви, че тя не е прикривала нищо конкретно.

Обвинения в изнасилване и сексуален тормоз от Харви Уайнщайн бяха предявени от най-малко 50 актриси, сред които Ашли Джъд, Ромола Гарай, Розана Аркет и Анджелина Джоли. В резултат на скандала продуцентът бе изключен от Американската филмова академия, а също така бе уволнен от собствената си компания.

 

Източник:Блиц

 

 

 

Comments are closed.