Жени Калканджиева се изгаври брутално с новата Мис България: Бих пратила Мис България на пластичен хирург!

снимка Фейсбук

 

„Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала“. Това заяви Жени Калканджиева за новата „Мис България“. „Смятам, че носът ѝ е малко по-голям, отколкото трябва. Цял живот този нос ще я преследва“, допълни шестата по красота в света през 1995-а пред NOVA.

Тя призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила“, заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Петрова посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза.

„Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност“, заяви на свой ред Калканджиева. Тя посъветва Тамара да продължи и да бъде обществено значима и допълни, че публичната истерия е неоправдана, защото това са частни конкурси, които не ощетяват данъкоплатеца.

„Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата“, смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.

Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Калканджиева изтъкна, че множеството конкурси, които в момента се организират, имат лоша репутация в обществото и момичетата не се явяват.

 

 

 

Comments are closed.