Десислава Радева преряза лентата на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив(Снимки)

Хайлайф

 

 

Съпругата на президента на България Румен Радев Десислава откри XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив.

Г-жа Радева е в Пловдив по покана на г-жа Елена Кристиано. Двете дами обединиха усилия, за да дадат старт и надежда на зрелостниците, напускащи институциите, като по този начин ще осигурят устойчиво професионално развитие за тях в сферата на фризьорството.

Първата дама пристигна с лимузина пред входа на Международния панаир, където бе посрещната от съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди – г-жа Антонела Ренци. Двете прерязаха лентата и откриха тридневния фестивал в старата столица.

За повода Десислава Радева бе подбрала късо разкроено сако от букле с преплетени бели и черни нишки и черен панталон тип чарлстон. Президентшата бе допълнила костюма си с ефирна бяла тениска с дълбоко деколте.

Г-жа Ренци също носеше костюм от две части, състоящ се от дълго сако и разкроен панталон във виненочервено. Акценти в горната част на тоалета й бяха бялата яка около врата, обсипана с камъни, и флоралните шарки по дължината на връхната дреха.

На тържествената церемония, която се състоя пред Палата 2 на Международен панаир, присъстваха представители на областната и на общинската администрации в града, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас, както и 65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красота.

Дипломатическият корпус бе представен от съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди – г-жа Антонела Ренци, генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас. Сред официалните гости бяха президентът на Италианската търговска камара Марко Монтеки и председателят на „Конфиндустрия-Италия“ Пиетро Луиджи Гия.

По време на шоу-спектакъла уменията си показаха балет „Арабеск“ и стилисти от „Интеркоафюр-България“. Артистичната атракция бе своеобразен подарък за 25-годишнината на компанията организатор „Christian of Roma“, която бе уважена и от доайена на българските фризьори – стилист Кръстьо Капанов.

Италианският фестивал на красотата и прическата е първият, но не и последният коафьорски спектакъл, чийто патрон ще бъде съпругата на държавния глава. В началото на месец февруари стана ясно, че Десислава Радева ще открие и благотворителното шоу на топ коафьора Любен Николов, насрочено за средата на април.  Стилистът е неин личен фризьор, а идеята се е родила спонтанно при едно от посещенията на г-жа Радева в салона му.

Тогава Николов обяви и, че средствата, събрани по време на зрелищния спектакъл, ще бъдат дарени за продължаване на средното образование на сираци от домовете в Казанлък и Кюстендил. И допълни, че шоуто ще бъде под надслов „Живот след смъртта“ и ще препраща към Библейската тематика за пътя на душата към Рая и Ада.

Източник:епицентър.бг

Comments are closed.