Депутат от ВМРО за гей парада: Да обикаляш София с пера в задника не е възпитателно!

 

 

Да обикаляш София и да демонстритраш по улиците с пера, забучени в задника, не е прилично и възпитателно. Така коментира предстоящото издание на „София прайд“ депутатът от „Обединени патриоти“ Красимир Богданов в студиото на „България сутрин“. Вчера ВМРО за пореден път се обяви срещу събитието и поиска от МВР да забрани „София прайд“ като заплаха за обществения ред.

„Не мога да разбера какво демонстрират тези хора. Те имат права, както останалите хора в обществото. Имат право да избират своята сексуалност, макар че Създателят по друг начин е устроил света“, категоричен бе той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му със събитието ще бъдат ангажирани близо 1200 полицаи и огромен ресурс, а междувременно възрастните хора по селата са жертва на „циганските набези и никой не взема мерки“, каза той.

„Ние настояваме след като се отделя такъв ресурс за защита на гей събитие, да се отдели същия ресур за защита на имотите и живота на хората от Северозапада. Там липсва полицейска намеса в много от населените места“, допълни депутатът.

Той е убеден, че тезите, които бяха отхвърлени при обсъждането на Истанбулската конвенция, се прокрадват в „София прайд“.

„Скритият замисъл е узаконяване на еднополовите бракове и легитимирането на различни общности. Никой не им забранява различната сексуална ориентация, но когато е грубо натикана в носа на обществото, е недопустимо. Реално никой хетеросексуален не е тръгнал да демонстрира с парад своята сексуална идентичност“, твърди още той.

 

 

Източник:Блиц

 

Comments are closed.