“Господари на ефира“ с шокиращи разкрития за нов случай на насилие срещу деца! (ВИДЕО)

 

 

Екипът на „Господари на Ефира“ публикува шокиращи кадри, на които възпитателката Людмила Петрова упражнява физически и психически тормоз над децата в социалния център. Въпросното лице заема длъжността на временно изпълняващ управител на Център за настаняване от семеен тип.

„Кажи ти какво приказва навън? Ти като отиде защо не каза на господина? Защо не каза на господина, смрад? Как седна да ядеш, ма? Що не отиде да те нахрани оня там?“, пита жената, която през това време налага с шамари малкото момиченце, повалено на пода.

Людмила Петрова продължава с недопустимите думи към децата и ги нарича глупави, кара ги да си свалят ръцете и да не се защитават, когато ги удря брутално. Освен това ги унижава като ги напада, че миришат и ги гони с думите „Марш оттук“.

Стана ясно, че Центърът за настаняване от семеен тип се намира в с. Борован. Репортер на „Господари на Ефира“ се срещна с възпитателката от скандалния и шокиращ случай и поиска коментар на терора й спрямо децата.

Людмила Петрова заяви, че се извинява, съжалява за постъпката си, която била еднократна, според нея. Възпитателката каза, че е реагирала емоционално, а иначе се държи добре с децата. Репортерът на „Господари на Ефира“ поясни, че ужасяващото й и недопустимо поведение не е било еднократно, защото те имат кадри от поне два подобни случая на физическо и словесно малтретиране.

Децата от центъра, от своя страна, заявиха пред камерите без да се виждат лицата им, че често са бити.

Кметът на с. Борован каза пред камерите екипа на предаването, че случаят е напълно недопустим, ще има адекватна реакция и ще бъдат взети мерки още в настоящия момент. Също така и комисия ще разследва случая.

Вижте видеото ТУК

 

Comments are closed.