Арестуваният за убийството на хазартния бос в Слънчев бряг направи пълни самопризнания

 

 

37-годишният мъж, който беше арестуван за убийството на хазартния босКоста Миджурин в „Слънчев бряг“ в събота вечерта, е признал вината си пред разследващите.

Той обявил, че мотивът за престъплението е ревност, разкри окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев пред Нова телевизия.

„Обвиняемият и пострадалата са се запознали и са започнали своите по-близки отношения в началото на май. Тогава тя е постъпила на работа при убития. По информацията, с която разполагаме по делото, жертвата е проявил интерес към младата жена. От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й с дееца, а от друга страна непрестанно и упорито я е ухажвал. Той я е канил на вечери, бил е галантен. Именно това е породило ревността у дееца“, каза прокурор Чинев.

От своя страна свидетелка на престъплението коментира, че това е „показно убийство, не защото има любовен триъгълник, а за назидание на богатите хора. Този човек го познавам много добре, той не е имал конфликти с никого, на никого не е дължал пари“.

Момичето е споделило на извършителя на убийството, че е тормозена от своя шеф. Същевременно тя е признала, че е била ухажвана от него“, каза още окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Нападателят е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство и за опит за убийство.

При нападението беше тежко ранена и млада жена, която е с опасност за живота.

 

Comments are closed.